English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
10/11/2016

Συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολείων της Ραλλείου, είχε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όπου ενημερώθηκε για τη συμμετοχή μαθητριών του Ραλλείου Λυκείου Πειραιά, στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, η οποία θα διεξαχθεί στο Νέο Δελχί της Ινδίας από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016.

Οι μαθήτριες της Ραλλείου, που αποτελούν την ομάδα E-Tteam, θα εκπροσωπήσουν τον Πειραιά και τη χώρα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στον οποίο έλαβαν μέρος πάνω από 120 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες.

Οι μαθήτριες είναι οι : Ειρήνη Δήλερη, Παναγιώτα Κοντοπούλου και Ελένη Κουγιουμτζή, οι οποίες με τον προπονητή τους Γιάννη Τούρλο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις καλύτερες ομάδες ρομποτικής από 45 χώρες και θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, διεκδικώντας για πρώτη φορά μια διάκριση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
9/11/2016

Επιχείρηση εκκαθάρισης οικοπέδου παραπλεύρως του Κηφισού στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Πειραιά, με τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία Εισαγγελικής Αρχής.

Στο σημείο είχε δημιουργηθεί παράνομος οικισμός από Ρομά και αποτελούσε εστία μόλυνσης. Στην επιχείρηση εκκαθάρισης, η οποία θα συνεχιστεί και αύριο, συνεργάστηκε και ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οδοποιίας, Αποχέτευσης, Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρο Βοιδονικόλα και τον Πρόεδρο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπο Λιακόσταυρο, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο, όπου συντόνισαν τις εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων και μπαζών, από τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
MΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
7/11/2016

Μουσικές εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου με σκοπό να προσφέρει με τις μελωδίες της ξέγνοιαστες μουσικές στιγμές στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.
Το πρόγραμμα «Μουσική Συντροφιά με τη Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά» που θα διαρκέσει ολόκληρο τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 17:30 από το Α1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά (Αντωνίου Θεοχάρη 35-37, Καλλίπολη).

  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2016» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/11/2016

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών, πολιτών και εκατοντάδων παιδιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πειραιά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2016», ο οποίος έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων του θα δοθεί στο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε την εκκίνηση στον αγώνα «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2016», που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
4/11/2016

Συνεχίζονται από τον Δήμο Πειραιά τα έργα ασφαλτοστρώσεων σε κεντρικούς και μικρότερους δρόμους της πόλης, με σκοπό τη βελτίωση του οδικού δικτύου, το οποίο παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες στην Α’ Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στις οδούς Αφεντούλη, Ζαννή (από Φρεαττύδος έως Ακτή Μουτσοπούλου), Κανθάρου (από Ζαννή έως Ηρώων Πολυτεχνείου) Κλεισόβης (από Λ. Χατζηκυριακού έως Αγίας Παρασκευής), Καρπάθου (από Αγίας Παρασκευής έως Σκλαβούνου) καθώς και σε όλους τους κάθετους δρόμους μεταξύ των οδών Αφεντούλη και Χαριλάου Τρικούπη (Ιωνιδών, Φραγκιαδών, Νεωσοίκων, Κουντουριώτου, Πραξιτέλους, Αλκιβιάδου, Καραΐσκου και Καλλιγά).

Ήδη έχουν υλοποιηθεί από τον Δήμο Πειραιά έργα ασφαλτοστρώσεων 22.000 τ.μ ενώ η συνολική παρέμβαση θα ξεπεράσει τα 120.000 τ.μ. σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα, στην περιοχή του Βώκου.


Ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης δήλωσε σχετικά:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SERGEY VIKTOROVICH LAVROV ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
2/11/2016

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε στον Πειραιά μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νικόλαο Κοτζιά και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Νικόλαο Β. Γεωργόπουλο, τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Sergey Viktorovich Lavrov, στην τελετή αναγόρευσης του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο.

Ο κ. Lavrov, έλαβε τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών & Διεθνών Σπουδών, από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητή κ. Νικόλαο Β. Γεωργόπουλο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΡΙΝΤ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ
1/11/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα κ. Φαρίντ Φερνάντεζ και συζήτησαν την πρότασή του για την οργάνωση έκθεσης προς τιμήν του φιλέλληνα Φραντσίσκο ντε Μιράντα, μιας σημαντικής στρατιωτικής προσωπικότητας της Βενεζουέλας, που συμμετείχε σε όλους τους μεγάλους πολέμους και είχε επισκεφθεί τη χώρα μας, μελετώντας τον αρχαίο πολιτισμό της. Με την ευκαιρία αυτή αναφέρθηκαν και στην ανάγκη για άλλες συνεργασίες.

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/11/2016

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και ο Δήμος Πειραιά με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, σε συνεργασία με τους Κ.Ε.Δ.Ε. και ΕΔΔΥΠΠΥ και με την υποστήριξη της ELPEN, προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε οικονομικά αδύναμες γυναίκες.

Στόχος είναι να βοηθηθούν οι γυναίκες που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
1/11/2016

Το Σοφικό Κορινθίας επισκέφθηκε χθες ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη εκδρομή του Δήμου Πειραιά στο Σοφικό Κορινθίας για το 2016, η οποία ήταν δωρεάν για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Οι συμπολίτες μας φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ απόλαυσαν γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
31/10/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, κατά την οποία τιμήθηκε ο κ. Παντελής Μπούμπουρας, για τις δραστηριότητες στήριξης και προβολής του ελληνικού πολιτισμού στην Οδησσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πειραιάς και η Οδησσός είναι αδελφοποιημένες πόλεις. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μώραλης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Μελά, Αλέξανδρο Αργουδέλη, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δ.Θ.Π. κ. Νίκο Διαμαντή, επισκέφθηκαν από την 1η έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2016 την Οδησσό, στο πλαίσιο του εορτασμού των 222 ετών από την ίδρυσή της.

Παρόντες στην εκδήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από την πλευρά του Δήμου Πειραιά, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ «SMETLIVY» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
31/10/2016

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης υποδέχθηκε σήμερα, στο γραφείο του, τον Κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο του Ρωσικού Αντιτορπιλικού «SMETLIVY» κ. S. Savchenkov και τους αξιωματικούς που τον συνόδευαν, οι οποίοι πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης μετά το πέρας της εθιμοτυπικής επίσκεψης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
28/10/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά, δήλωσε:

«Πιστεύω ότι γενικότερα οι εθνικές επέτειοι αποκτούν μια ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας. Κι αυτό γιατί διανύουμε μια πολύ μεγάλη και παρατεταμένη περίοδο κρίσης οικονομικής, κοινωνικής, αξιών και αρχών. Αυτές οι μέρες έρχονται να μας θυμίσουν, ότι όταν οι Έλληνες ενώνονται και δουλεύουν, κουράζονται, κοπιάζουν, ματώνουν, στο τέλος καταφέρνουν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Το έκαναν στο παρελθόν σε δυσκολότερες καταστάσεις απ’ ότι οι τωρινές. Θέλω να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε κι εμείς. Χρόνια πολλά σε όλους. Ήταν μια ωραία παρέλαση στον Πειραιά, άντεξε ο καιρός, είχε αρκετό κόσμο, παρέλασαν οι μαθητές μας, ο στρατός μας. Ήταν μια όμορφη μέρα. Να είστε καλά και πάλι χρόνια πολλά».

  Δελτία Τύπου
ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
27/10/2016

Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί και εν όψει Χριστουγέννων, θα προμηθεύσει με βασικά είδη διατροφής μέσω διατακτικών, οικονομικά αδύναμους δημότες και κατοίκους του Δήμου Πειραιά.

Όσοι επιθυμούν πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο τμήμα Κοινωνικών Δραστηριοτήτων από 31-10-2016 έως και 11-11-2016, κατά τις εργάσιμες μέρες από τις 9:00 έως και τις 13:00.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
27/10/2016

Στην επιμνημόσυνη δέηση, στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τεχνολογικού Τομέα Πειραιά, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, οι Πρόσκοποι του Ν. Φαλήρου.

Στην τελετή, συμμετείχαν αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικοί Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης. Ομιλία για την Εθνική Επέτειο πραγματοποίησε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Νέου Φαλήρου κυρία Μαρία Δημουλέα, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά παιάνιζε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

  Δελτία Τύπου
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016" ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
26/10/2016

Ο Πειραιάς υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα "ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016", ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στη Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι), με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και πολιτών, για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σωματείο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ
25/10/2016

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, με θέμα το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων του μετρό και του τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωποι της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ», οι εκπρόσωποι ανάδοχων εταιρειών που υλοποιούν τα έργα του μετρό και του τραμ, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ. Νίκος Μανεσιώτης και Παύλος Πολιτάκης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο Διευθυντής Οδοποιίας του Δήμου Πειραιά κ. Αχιλλέας Κουτσοδόντης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ «USS MASON DDG87» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/10/2016

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας υποδέχθηκαν σήμερα, στο γραφείο του κ. Δαβάκη, τον Κυβερνήτη του Αμερικανικού αντιτορπιλικού «USS MASON DDG87» κ. Christopher Cilbertson, τους αξιωματικούς που τον συνόδευαν καθώς και την βοηθό ναυτικού ακολούθου της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κα Alexi Cuca, οι οποίοι πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης μετά το πέρας της εθιμοτυπικής επίσκεψης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/10/2016

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Νίκος Γεωργόπουλος, στο δημαρχείο Πειραιά.
Το Σύμφωνο συνεργασίας αφορά την εκπαίδευση φοιτητών και δημοτών στον τομέα της πληροφορικής. Το Πανεπιστήμιο Πειραιά θα τοποθετήσει 50 υπολογιστές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου θα εκπαιδεύονται δωρεάν φοιτητές και δημότες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 1.300 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
24/10/2016

Ο Δήμος Πειραιά, διοργάνωσε δύο δωρεάν εκδρομές, για τα 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Σοφικό Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι συμπολίτες μας φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική. Επίσης συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έδωσε το «παρών», στην πρώτη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλη Ταταρόπουλο.

Η επόμενη εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ 30ο ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.
23/10/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε το πρωί και έδωσε την εκκίνηση στον 30ο Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας 15.000 μ. και 2.000 μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τον αγώνα, που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, διοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά σε συνεργασία με το Σ.Ε.Φ. και ήταν αφιερωμένος στον «Σύνδεσμο Φίλων Ασθενών Ε.Α.Ν.Π. ΜΕΤΑΞΑ».


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Καλημέρα σε όλους κι από εμένα. Είναι χαρά που είμαι και φέτος εδώ, είναι χαρά που έχει επιστρέψει το δρομικό κίνημα στον Πειραιά. Η παρουσία μου εδώ, σηματοδοτεί, πρώτον τη στήριξη στους αγώνες δρόμου του Πειραιά, σε όλους τους αγώνες δρόμου για να αθλούμαστε και δεύτερον τη στήριξη στους Δρομείς Υγείας Πειραιά, έναν σημαντικό σύλλογο, έναν σύλλογο που προωθεί τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την αγάπη του για τον αθλητισμό, για το τρέξιμο. Είναι τιμή για την πόλη του Πειραιά που υπάρχει ένας τέτοιος σύλλογος που ιδρύθηκε στον Πειραιά και κατάφερε να επιστρέψει ο δρομικός αγώνας στον Πειραιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
21/10/2016

Ο Πειραιάς βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος και αυτό αναλύθηκε εκτενώς στο 17ο Συνέδριο της Prodexpo, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και στην ενότητα που διοργάνωσε η εταιρεία «Dimand ΑΕ» με θέμα: «Πειραιάς: Το «νέο λιμάνι» και μία μεγάλη ευκαιρία για αστική ανάπλαση. Προκλήσεις & υλοποίηση».
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, πραγματοποίησε ομιλία και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μνημόνιο συναντίληψης μεταξύ Δήμου Πειραιά και «Dimand ΑΕ», μέσω του οποίου θα υλοποιηθεί μια σημαντική επένδυση συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ στον Πειραιά από την εταιρεία «Dimand ΑΕ».

Η επένδυση αφορά στην ανάπλαση ολόκληρης της περιοχής του Αγ. Διονυσίου, όπου βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία της συγκεκριμένης εταιρείας τα βιομηχανικά και τα αποθηκευτικά κτίρια του πρώην καπνεργοστασίου «Παπαστράτος

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ QUITO ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
21/10/2016

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κ. Πέτρος Κόκκαλης, εκπροσώπησε το Δήμο Πειραιά, ως μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, Habitat III στο Quito του Εκουαδόρ, από τις 17-20 Οκτωβρίου 2016.

Η Διάσκεψη του Habitat III πραγματοποιήθηκε για την τελική ψήφιση και τους τρόπους εφαρμογής της Νέας Αστικής Ατζέντας (New Urban Agenda). Στη Διάσκεψη αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα σχετικά με την αστική ανάπτυξη μέχρι σήμερα και επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι και η πολιτική της βιώσιμης ανάπτυξης σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κ. Πέτρος Κόκκαλης, δήλωσε: «Μετά την υιοθέτηση της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη από τα Ηνωμένα Έθνη (Sustainable Development Goals) και την επικύρωση της συμφωνίας του Παρισιού (COP21), η Νέα Αστική Ατζέντα συμπληρώνει την εργαλειοθήκη της παγκόσμιας κοινότητας στο δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Από τη μεγαλύτερη έως τη μικρότερη πόλη πρέπει να εμπνευστούμε και να αντλήσουμε τη δύναμη ώστε να πετύχουμε τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης».
https://habitat3.org/the-new-urban-agenda
https://habitat3.org/

  Δελτία Τύπου
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
21/10/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μεταξύ άλλων κατά την χθεσινή παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων δύο ετών της Δημοτικής Αρχής, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούν την πόλη

Σχετικά με τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα

«Για πρώτη φορά, «σηκώθηκαν» παράνομα τραπεζοκαθίσματα, “πήρε” ο Δήμος τραπεζοκαθίσματα, τα «σήκωσε» από επιχειρήσεις. Δεν ξέρω αν έχει γίνει τελευταία, δεν ξέρω αν έχει γίνει 20 ή 15 χρόνια, νομίζω αντίστοιχη ενέργεια. Γιατί όλα πρέπει να έχουν και όρια. Είπαμε λοιπόν, ότι εκεί που κάνουμε αναπλάσεις θα είμαστε κάθετοι. Δεν φτιάξαμε την Παλαιολόγου για να τοποθετήσουν πάλι παράνομες και κακής αισθητικής πέργκολες. Συναντηθήκαμε με επιχειρηματίες, τα συμφωνήσαμε και όταν τα συμφωνήσαμε πρέπει να είναι συνεπείς κι εκείνοι πρέπει και ο Δήμος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
20/10/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παραχώρησε σήμερα Συνέντευξη Τύπου για τα πεπραγμένα των δύο ετών της Δημοτικής Αρχής, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο απολογισμός πεπραγμένων των δύο ετών της Δημοτικής Αρχής στο site του Δήμου Πειραιά και στον εξής σύνδεσμο:
http://www.pireasnet.gr/LinkClick.aspx?fileticket=ETsbUvpQFPs%3d&tabid=36

Ακολουθούν αποσπάσματα από την ομιλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
19/10/2016

Δωρεάν συνεδρίες λιπομέτρησης για τους πολίτες διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας (Δραγάτση 1Α) αύριο Πέμπτη 20/10/2016 από τις 17:00 έως τις 19:00 και την Παρασκευή 21/10/2016 από τις 10:00 έως τις 12:00.

Ο Διατροφολόγος-Διαιτολόγος που θα βρίσκεται στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης και θα δώσει κατευθύνσεις στους πολίτες για σωστή και υγιεινή διατροφή.

  Δελτία Τύπου
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ 1000 ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΤΗΣ PEPSICO
19/10/2016

Ο Δήμος Πειραιά και η εταιρεία PepsiCo, διένειμαν τρόφιμα σε 1000 άπορες οικογένειες της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε Χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, βρέθηκε στον χώρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή και συνομίλησε με τους δημότες και τους υπεύθυνους της εταιρείας PepsiCο. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε το Ε1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης, όπου συνομίλησε με τα μέλη και τους εργαζόμενους.

Στη διανομή παραβρέθηκαν από την πλευρά της PepsiCo η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων κυρία Αναστασία Μακαριγάκη, από τον Δήμο Πειραιά ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, καθώς και εθελοντές του Δήμου Πειραιά και της εταιρείας PepsiCo, οι οποίοι βοήθησαν στη διανομή των τροφίμων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
To Δημοτικό Θέατρο έγινε ροζ συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies
18/10/2016

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας, εχθές Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων - οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies και ακολουθώντας το παράδειγμα του Eiffel Tower στο Παρίσι, του Empire State Building στην Νέα Υόρκη, του Duomo στο Μιλάνο και άλλων 200 κτιρίων σε 70 χώρες.

Η εκδήλωση, που έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά προσέλκυσε πλήθος κόσμου που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την εντυπωσιακή φωταγώγηση. Ηθοποιοί, καλλιτέχνες και εκπρόσωποι όλων των μέσων τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟ.Δ.Ε.Π
18/10/2016

Μια συγκινητική πρωτοβουλία, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, έλαβε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Οι μαθητές, με τη βοήθεια των γονέων τους και την καθοδήγηση των δασκάλων τους, συγκέντρωσαν ρούχα για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε: «Άλλη μία φορά παιδιά με τη στήριξη των γονιών τους και την καθοδήγηση των δασκάλων τους έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους και την επιθυμία τους να προσφέρουν σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Έτσι λοιπόν, οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά συγκέντρωσαν ρούχα και τα παρέδωσαν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, προκειμένου να διατεθούν στους ωφελούμενούς μας. Ευχαριστώ ειλικρινά τα παιδιά και τις οικογένειές τους καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίζω το διαρκές κάλεσμα αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσης όσων έχουν πραγματικά την ανάγκη μας».

  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
18/10/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τα πεπραγμένα των δύο ετών της Δημοτικής Αρχής.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ''Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ''
17/10/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου των κ.κ. Νίκου Γαβαλά και Γιώργου Γαβαλά «Χρυσός Θρύλος», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Vammos» του Σταδίου ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Ο κ. Μώραλης προλόγισε το βιβλίο «Χρυσός Θρύλος», μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Σάββα Θεοδωρίδη και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Το βιβλίο «Χρυσός Θρύλος», περιλαμβάνει 500 σελίδες με την 91χρονη ιστορία του Ολυμπιακού και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νικήτα Γαβαλά.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Πειραιά βράβευσε μαζί με τους άλλους ομιλητές για την προσφορά του, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού κ. Γιώργο Δαρίβα, ενώ ο Σύνδεσμος Βετεράνων βράβευσε τους δύο συγγραφείς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στην ομιλία του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 86Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by